Sam.jpg

SAM - Tamara da Fies (16)

Roxy.jpg

ROXY - Dina Abadir (15).

Ik heb al best wat ervaring met acteren, zo heb ik al zes jaar toneellessen waarmee ik jaarlijks een opvoering heb. Hiernaast heb ik in het duo TicTak gezeten en heb ik met een groepje vrienden de toneelgroep Alles Kan! opgericht.
Naast acteren houd ik erg van muziek, zonder overleef ik niet! Lekker veel feesten met vrienden vind ik belangrijk en lezen doe ik ook graag.
Het lijkt me superleuk om in Heet Gras te spelen. Het onderwerp vind ik erg boeiend en ik ben erg nieuwsgierig wat er met Sam gaat gebeuren.
Eerlijk gezegd ben ik helemaal geen goede voetballer! Ik word altijd heel erg jaloers als ik jongens lekker zie voetballen, want dat zou ik ook wel willen. Ik vind het daarom erg leuk om naar voetbal te kijken en ben volledig in de feeststemming met het WK en het EK!

Ik heb vier jaar op de Amsterdamse jeugdtheater school gezeten en daarnaast heb ik opgetreden met mijn toneelgroep in het Rozentheater. Van de vier jaar op die school heb ik een jaar musicalles gevolgd met zang, want ik zing namelijk héél graag.
Verder houd ik erg van dansen, lachen, gek doen, piano spelen en optreden. Ik zit ook op zangles en buikdansles en ik treed ook vaak op met zingen. Ik hou er gewoon van om creatieve of sportieve dingen te doen!
Ik vind het helemaal te gek om in Heet Gras te spelen! Het leek mij geweldig om in een film te spelen en deze rol past gewoon bij me; ik ben een beetje stoer, beetje sexy, beetje populair.
Op de basisschool wilde ik op meisjesvoetbal, want ik vond het toen erg leuk. Dat is er echter nooit van gekomen, maar tegen een potje voetballen voor de lol zeg ik geen nee!